Manchester City Voetbaltenues

Is het lichtblauwe Manchester City tenue helemaal voor jou? Het unieke tenue van 'The Citizens' wordt gedragen door de grootste voetballers van dit moment. Met het volwaardige tenue van Manchester City draag je dezelfde clubkleuren als deze absolute supersterren. Kies daarnaast voor shirtbedrukking om het shirt nog persoonlijker te maken.
per pagina
per pagina

De opmars van Manchester City

Door de voetbalgeschiedenis heen wordt Manchester City altijd gezien als het kleinere broertje van stadsgenoot Manchester United. In 2008 komt hier verandering in. In dit jaar zorgt een groep investeerders voor een spectaculaire opmars van 'City' door miljoenen te investeren in de grootste spelers uit de voetballerij. Het eerste echte succes laat minder dan drie jaar op zich wachten; in 2011 wordt de FA Cup gewonnen en in 2012 en 2014 wordt de felbegeerde landstitel binnengesleept. Dankzij de miljoenen investeringen is de traditioneel tweede club uit Manchester aangesloten bij de top van het mondiale voetbal. De Noord-Engelse stadsderby's zijn sindsdien een stuk evenwichtiger geworden, de tijd dat City het kleinere broertje was is immers voorbij.

Het lichtblauwe Manchester City tenue

De lichtblauwe kleur die is verwerkt in het Manchester City tenue is van een uniek soort. Het is onder meer vanwege de zachte kleur dat het tenue tot één van de mooiste tenues van dit moment wordt gerekend. Ook het voetbalbroekje en de Manchester City voetbalsokken zijn verenigd door deze bijzondere kleur. Met het statige logo wordt het replica tenue een uitzonderlijke aanwinst voor de kledingkast van elke liefhebber van voetbal. Het shirt is overigens gemaakt van polyester wat voor een verfijnde structuur zorgt en daarmee ook gelijk een duurzaam product is. Als het betaalbare Manchester City tenue eenmaal een plekje heeft veroverd in je kledingkast dan zal hij nog vele jaren tot de vaste basiskrachten behoren.

Een complete voetbalwinkel

Manchester City behoort tot de absolute voetbal top en mag daarom niet missen in de voetbal webshop van Voetbalshirtskoning.nl. Naast een ruim aanbod aan replica voetbalshirts van vele Europese topteams, kun je ook kiezen voor shirts van landenteams en andere voetbal items zoals voetbalsjaals, vaantjes, sleutelhangers en petten. Dankzij de replica kenmerken zijn deze voetbalproducten gelijk een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. Met de uitstekende kwaliteit kun je daarbij ook nog eens rekenen op voetbal producten die nog jarenlang zullen meegaan. Elke gepassioneerde voetbalfan, van kinderen tot aan volwassen fans, iedereen vindt bij Voetbalshirtskoning een complete oplossing onder één dak. 

Klantbeoordeling 8.5

15792 beoordelingen