Italie Voetbaltenues

Het tenue Italië is altijd één van de mooiste op de voetbalvelden. De Italiaanse voetballers betreden fier het veld en dat geldt ook voor het mooie tenue van Italië. De Italianen dirigeren en doen dat in felblauw. Als één van de belangrijkste voetballanden is het tenue een niet te missen voetbalproduct.

per pagina
per pagina

Het Italië tenue is niet voor iedereen

Het Italië tenue is niet voor iedereen weggelegd. Alleen de allerbeste voetballers mogen het mooie blauw van het Zuid-Europese land dragen. De Italianen zijn meesters in hun vak en weten als geen ander met zowel het hoofd als het hart te spelen. De klassieke Italiaanse school staat bekend om het sluwe geduld, terwijl er ook niet voor wordt teruggedeinsd om hardhandige maatregelen te nemen. Ten alle tijden wordt er met passie gespeeld, waar spelers als Francesco Totti en Gennaro Gattuso de ultieme voorbeelden van zijn. De Italiaanse voetballers staan ook bekend om hun liefde voor het shirt waar ze in spelen, of dat nu van de club is of van het nationale elftal. De eendracht van het elftal en de passie waarmee gespeeld wordt is om van te genieten. Voor elke voetbalfan.

Het tenue van Italië is blauwer dan ooit

Het Italië tenue wordt gekenmerkt door een oog voor detail. Dit betekent kwaliteit en sportiviteit samengebracht in één voetbalshirt. Het voetbaltenue van de Italianen heeft vaak dezelfde opbouw met een mooi blauw voetbalshirt, een wit voetbalbroekje en blauwe kousen. Op borsthoogte is de bekende Italiaanse vlag terug te vinden. Deze mooie driekleur is ook op het broekje en op de sokken terug te vinden. Een keer eerder werden de Italianen Europees Kampioen, terwijl de laatste EK-finale in 2012 verloren ging tegen de Spanjaarden. Met spelers als Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini en Stephan El Shaarawy heeft het elftal een uitgebalanceerde mix tussen ervaring en talent. De komende jaren zullen uitwijzen of de jonge talenten de zware erfenis van het oude Italië op zich kunnen nemen en de titels weer naar Rome gaan.

Een volledige voetbal webshop

Naast voetbaltenues Italië biedt Voetbalshirtskoning een volwaardige online voetbal winkel waarbij voetbalproducten voor jong en oud kunnen worden gevonden. Het online kopen van een Italië tenue kids is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast de traditionele volwassenematen hebben we een grote voorraad aan junior maten, voor zowel jongens als meisjes. De replica voetbalshirts kunnen daarnaast ook worden voorzien van shirtbedrukking. Zo houden we elke voetbalfan helemaal tevreden. Welkom in dé voetbal shop voor jong en oud!  

Klantbeoordeling 8.5

15731 beoordelingen