Voetbaltenues FC Schalke 04

Ben jij ook fan van de Duitse Bundesliga en is Schalke 04 jouw favoriete club? De club van Klaas-Jan Huntelaar speelt ook dit seizoen in een geweldig blauw tenue. Voetbalshirtskoning heeft een speciaal spelersshirt van Huntelaar. Kies snel jouw maat uit en selecteer jouw replica Schalke shirt, broekje en sokken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer dan 60.000 man in het Schalke 04 tenue 2016

De club uit Gelsenkirchen speelt voor een uitzinnige aanhang, in een geweldig stadion en met een sterke selectie. Met Klaas-Jan Huntelaar als uithangbord is er altijd een reden om de ‘Die Knappen’ aan te moedigen. De club kan daarom altijd rekenen op een vol stadion dat een capaciteit heeft van meer dan 60.000. Maar liefst 62.271 passen elk thuisduel in het stadion van ‘S04’. Een blauwe mensenmassa gekleed in het Schalke tenue zorgen daarbij voor een oorverdovend lawaai in het immense stadion. Schalke 04 is een club die sympathie oproept en wereldster Raúl er onder meer toe bewoog om Real Madrid te verruilen voor de Duitse club. Of je nu thuis voor de buis de wedstrijden van Schalke volgt, of regelmatig de oversteek maakt naar Gelsenkirchen; het Schalke tenue is er eentje om te hebben.

De ongekende populariteit in Nederland

Verschillende Nederlandse voetballers als René Eijkelkamp, Ibrahim Afellay en Youri Mulder kwamen in het verleden uit voor de club die zich vlak over de Nederlandse grens bevindt. Juist daarom kunnen de Duitsers van oudsher rekenen op trouwe steun vanaf Nederlandse zijde. Elk thuisduel gaat er een supportersbus vanuit Nederland richting de Veltins-Arena. Na FC Bayern München kan Schalke 04 rekenen op de grootste supportersschare in Duitsland. In de Duitse Bundesliga genieten ‘Die Königsblauen’ met Bayern München en Borussia Dortmund echter van een moordende concurrentie. Of Schalke de komende seizoenen een gooi naar de titel kan doen wordt een moeilijke opgave. Ze kunnen daarom alle steun gebruiken. Met jouw Schalke tenue draag je in ieder geval jouw steentje bij.

Shoppen in onze Bundesliga webwinkel

Het online kopen van jouw gepersonaliseerde Schalke tenue doe je eenvoudig in de webwinkel van Voetbalshirtskoning.nl. Je kunt ervoor kiezen om je eigen naam te laten opdrukken alsmede te kiezen voor de naam en rugnummer van jouw favoriete speler. Naast Schalke 04 merchandising kun je ook kiezen voor voetbaltenues of losse voetbalshirts van andere Bundesliga clubs als Bayern München en Borussia Dortmund. Daarbij kun je kiezen voor verschillende maten, beginnend bij de junior maten voor de kids en eindigend bij volwassenematen voor de die-hard Bundesliga fans.

Klantbeoordeling 8.5

15265 beoordelingen