Dortmund Voetbaltenues

Vind jij Dortmund ook zo’n fantastische club? De traditionele Duitse club kan vanouds rekenen op een overweldigende steun uit Nederland. Als jij daar ook bij hoort dan is het Dortmund tenue helemaal gemaakt voor jou. Een compleet en betaalbaar tenue van één van de populairste clubs uit Duitsland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De overweldigende Gelbe Wand

Op de meest indrukwekkende statribune ter wereld zorgt een zwart-geel leger bestaande uit 26.000 mankrachten voor een ongekende voetbalsfeer. Meer dan 25 duizend in geel geklede supporters, zorgen er meerdere keren per seizoen voor dat de punten in eigen huis blijven. De imposante‘Die Gelbe Wand’ treedt elke wedstrijd op als een onuitputbare eenheid en zorgt hierbij voor een oase van geluid. Bij belangrijke winstpartijen zorgt ‘Die Gelbe Wand’ voor een bijzondere homenage van de lokale voetbalhelden. De Dortmund spelers worden gevraagd om neer te knielen voor de kolossale Südtribune, waarna de goedkeuring wordt afgegeven om tegelijkertijd als één blok te springen, samen met de 26.000 uitzinnige fans.

Het unieke zwarte-gele Dortmund tenue

Net zo geel als de beruchte muur in het Duitse stadion zijn de opvallende voetbalshirts. Van grote afstand weet je dat het gaat om het bijzondere Dortmund tenue. Het replica tenue van Voetbalshirtskoning.nl is voorzien van alle details, zoals de mooie zwarte vlakken op zowel de voorkant als de achterzijde. De strakke V-hals en de gladde structuur van het shirt zorgen ervoor dat het tenue een bijna fluwelen uitstraling heeft. Ook het zwarte voetbalbroekje en de comfortabele voetbalkousen zijn voorzien van alle elementen. Dit betekent dat de kenmerkende lijnen en een stoer logo keurig zijn opgenomen in alle drie onderdelen van het complete Dortmund tenue.

Meespringen met die Gelbe Wand

Als jij de prestaties van Dortmund nauwgezet volgt dan is het nieuwe tenue een absolute verrijking voor je voetbal collectie. Waan jezelf in de kolkende massa van bijna dertig duizend supporters die verenigd worden door dezelfde clubkleuren. Dankzij de prettige sfeer in Duitse stadions is een wedstrijd van Dortmund een beleving voor elke supporter, van jong tot oud. Van de kids die in het zwart-geel juichen, tot de bekende ouwe garde; het replica tenue is voor iedereen. In de voordelige voetbal webshop kies je eenvoudig jouw maat en ben je binnen de kortste keren voorzien van een volwaardig Dortmund tenue. Het enige wat jij hoeft te doen is fanatiek op de maat meespringen. 

Klantbeoordeling 8.5

15729 beoordelingen