ADO Den Haag Voetbaltenues

Bij een echte Den Haag fan hoort een Haags shirt. Voetbalshirtskoning zorgt daarom voor een karakteristiek ADO Den Haag tenue: bestaande uit een stoer shirt, voetbalbroekje en bijpassende voetbalsokken. Helemaal volgens de herkenbare Haagse stijl. Kies daarom snel jouw maat en bestel eenvoudig jouw ADO Den Haag tenue online in dé voetbal webshop van Nederland.

per pagina
per pagina

Van top tot teen in Haagse stijl

ADO Den Haag is een club die opvalt. Een voetbalclub die opvalt vanwege zijn fanatieke achterban en een club die opvalt vanwege de opvallende clubkleuren. Het ADO Den Haag tenue van Voetbalshirtskoning combineert beide elementen in een herkenbaar tenue. Dat betekent dat de traditionele groen-gele banen zijn aangevuld met de elementen die de politieke hoofdstad zo kenmerken. De opvallende Haagse skyline vind je aan de voorzijde van het shirt, waarop uiteraard een aangepast Den Haag logo niet mag ontbreken. Wellicht nog mooier is de achterkant van het ADO Den Haag shirt. De stadsnaam Den Haag is op krachtige wijze uitgebeeld. Datzelfde mag gezegd worden over het stadswapen, waar de Haagse ooievaar waardig op afgebeeld staat.

Elke club heeft een cultheld

Voetbal zonder culthelden is ondenkbaar en dat geldt met name voor ADO Den Haag. De Haagse club heeft zowaar meerdere culthelden, waarvan de meest recente Tommie Beugelsdijk en Sjaak Polak zijn. Er zijn maar weinig voetballers die zo zichzelf zijn voor de camera. Gelukkig kan dat wel gezegd worden voor Beugelsdijk en Polak. Ook andere spelers als Stijn Vreven, Ricky van der Bergh, Martin Jol en Aad Mansveld waren het ultieme voorbeeld van karaktervolle voetballers die actief waren voor Den Haag. Het ADO Den Haag tenue krijgt juist door dit soort voetballers een verhoogde sentimentele waarde. Een sentimentele waarde die in dit geval alleen door Hagenezen zal worden herkend.

Kies jouw Den Haag voetbaltenue

Onze Den Haag voetbaltenues zijn ontworpen voor de echte fans. Hierbij is zorgvuldig geselecteerd uit de elementen die belangrijk zijn voor de Haagse fans. Naast het herkenbare shirt en bijbehorende voetbalbroekje en kousen is het shirt beschikbaar voor alle Den Haag fans. Voor de nieuwe generatie in de vorm van kleine kids maten en voor de ervaren fan via onze volwassenematen. Het replica tenue is samengesteld uit polyester en voelt daarom prettig aan in gebruik. Door de betaalbare prijzen is het online kopen van jouw ADO Den Haag tenue zelden zo aantrekkelijk geweest. Neem daarom snel een kijkje en kies jouw maat. Zodat jij klaar bent voor het eerstvolgende ‘Haags Kwartiertje’.  

Klantbeoordeling 8.5

15792 beoordelingen