Bayern München Voetbaltenues

Volg jij de sportieve prestaties van Arjen Robben en Co op nauwe voet? Als je liefhebber bent van de steeds sterkere Bundesliga dan mag een München tenue absoluut niet ontbreken in je kledingkast. Met het replica shirt, bijpassend voetbalbroekje en gave voetbalkousen ben jij er helemaal klaar voor met een compleet München voetbaltenue.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het verhaal achter FC Hollywood

Der Recordmeister, FC Hollywood. Vaak wordt aangenomen dat de laatste bijnaam te danken is aan het collectief wereldsterren die voor dezelfde club spelen. Niets is echter minder waar. De opvallende bijnaam is in de jaren negentig verzonnen door de aartsrivalen van München. Ook München heeft enige tijd te maken gehad met wisselvallige resultaten. Midden jaren negentig werden niet de gewenste sportieve resultaten geboekt, met de nodige negatieve aandacht van de roddelpers als gevolg. De voetballers van München verschenen vaker in de roddelbladen dan in de sportmagazines, waardoor de club de miskennende bijnaam FC Hollywood kreeg. Voetbalshirtkoning benadert de bijnaam echter op een positieve manier en wijst je graag op het gave München tenue.

München tenue kopen voor kids

Met supersterren als Neuer en Robben heb je weinig andere redenen nodig om een München tenue te kopen. Als je ook zo enthousiast bent over Der Recordmeister, dan past een München replica tenue helemaal bij jou. Replica tenues staan bekend om de uitstekende kwaliteit, zijn comfortabel en daarnaast lekker goedkoop. In de overzichtelijke webshop kun je kiezen uit een breed aanbod van München producten tegen betaalbare prijzen. Vooral voor voetbalshirts voor kinderen biedt dit een uitstekende oplossing. In de München shop kun je daarnaast kiezen voor gave aanvullingen zoals shirt bedrukking in originele font. Robben lijkt daarbij een logische keuze, maar misschien heb je wel liever je eigen naam en rugnummer.

Prettige pasvorm en uitstekende ventilatie

Het tenue van München is geproduceerd uit een hoogwaardige 100% polyester kwaliteit. Het junior voetbalshirt en het bijbehorende voetbalbroekje worden gekenmerkt door een lekker stevige mesh structuur. Deze structuur zorgt voor een prettige pasvorm en een uitstekende ventilatie. Het München tenue veert daardoor soepel mee en kan prima worden gedragen tijdens buiten activiteiten. Kies in de webshop uit verschillende maten en ook wanneer je liever een München shirt hebt met lange mouwen, kun je dat aangeven. De shirts zijn van een cooltech techniek voorzien waardoor ze zowel in de zomer als winter aangenaam aanvoelen. Schreeuw ‘FC Hollywood’ naar de volgende overwinning! 

Klantbeoordeling 8.5

15265 beoordelingen