Atletico Madrid Voetbaltenues

Heeft de strijdvaardigheid van Atlético Madrid ook jouw hart gestolen? De Spaanse volksclub kan dankzij de aanstekelijke energie op steeds meer internationale waardering rekenen. Als jij de Spaanse topclub ook een warm hart toedraagt dan word jij ongetwijfeld enthousiast van het gave Atlético Madrid tenue. Stoer, maar wel lekker goedkoop.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De terugkeer aan de internationale top

Met de grote broers FC Barcelona en Real Madrid stond Atlético lange tijd in de schaduw van het Spaanse voetbal. De volksclub uit Madrid stond stijf onderaan de Primera División toen de Argentijnse cultheld Diego Simeone als trainer werd binnengehaald. De daarop volgende resultaten zijn ronduit indrukwekkend geweest. Binnen relatief korte tijd werden de Copa del Rey, Europa League, Europese Super Cup, de landstitel en de Spaanse Supercup gewonnen. De Argentijnse toptrainer wist een elftal te vormen die het geloof weer hervond en voor elkaar door het vuur ging. En sinds de aanstelling van de trainer zijn er constante resultaten geboekt waarbij de voorlopige terugkeer tot de internationale top van structurele aard lijkt te zijn. 

Passie en organisatie als belangrijkste ingrediënten

De Argentijnse toptrainer is erin geslaagd een geoliede voetbalmachine te creëren waarbij Zuid-Amerikaanse passie en de Europese organisatie zijn samengesmolten tot een onverslaanbaar elftal. De combinatie tussen fysieke kracht, strijd en voetbalintelligentie zorgen voor het herkenbare spel van de mannen in het rood-witte Atlético Madrid tenue. De uitbundige sfeer in het karakteristieke Vicente Calderón stadion zorgt bovendien voor nog meer beleving tijdens de thuiswedstrijden van de Madrilenen. Het Atlético Madrid tenue is dankzij de Argentijnse oefenmeester nog nooit zo populair geweest. Hopelijk kan er nog lang worden genoten van deze ijzersterke voetbalcombinatie.

Een complete voetbal webshop

Net zo gepassioneerd als het elftal van van Atlético Madrid, is dé voetbal webshop van Nederland. Het replica Atlético Madrid tenue is daarom voor de echte fan gemaakt. Dit betekent een prettig shirt, voor zowel kids als volwassen fans. Dankzij het replica tenue heb je namelijk een betaalbare oplossing en een tenue welke meer dan volwaardig is. Dit betekent een shirt met de mooie rood-witte strepen, een blauwe voetbalbroek en gave rode voetbalsokken. Uiteraard zijn het gave logo en de sponsor netjes verwerkt in het tenue. Dankzij de stevige samenstelling heb je een aanwinst voor de lange termijn die bovendien na vele wasbeurten nog even prettig aan blijft voelen. Met het complete Atlético Madrid tenue schreeuw jij de Madrilenen naar het volgende kampioenschap.