Ajax Voetbaltenues

Als Amsterdam jouw stad is en de Amsterdammers altijd op jouw steun kunnen rekenen dan zit je goed in de Ajax fanshop van Voetbalshirtskoning. Met als één van de meest gewilde producten: het replica Ajax tenue. Dit betekent een volwaardige Amsterdam uitrusting: van Ajax shirt tot aan de Amsterdam voetbalkousen. Zowel het thuistenue als het uittenue zijn verkrijgbaar.

per pagina
per pagina

Amsterdam tenue voor de trotse Amsterdammer

Als jouw steun voor de club van onvoorwaardelijke aard is, dan wil je dat als Ajacied op alle mogelijke manieren laten zien. Naast het standaard Amsterdam shirt kun je daarom in de speciale Amsterdam sectie van onze webshop rekenen op een breed aanbod van uiteenlopende Amsterdam items. Het tenue Amsterdam is beschikbaar voor elke Amsterdam gezinde voetbalsupporter. Het Amsterdam tenue junior is er al vanaf maat 92 voor de kleine fanatiekelingen en ook voor de volwassen fans hebben we een ruim assortiment. Kids, volwassenen, mannen en vrouwen vinden altijd wel een geschikte Amsterdam voetbaltenue bij Voetbalshirtskoning. Want net zoals jij van het spelletje houdt, doen wij dat ook. Voetbalshirtskoning is er voor de echte voetbalfan.

Zowel thuis als uittenues

Onder een volledig assortiment verstaan we zowel het Amsterdam thuis tenue als het Amsterdam uit tenue. Beide replica tenues zijn voorzien van echte Amsterdamse kenmerken zoals de Vlag van Amsterdam en de drie sterren. De Amsterdam online shop is altijd volledig geactualiseerd, waardoor je kunt kiezen voor een nieuw Amsterdam tenue, maar ook kunt kiezen voor vorige edities. Naast een nieuw tenue Amsterdam kies je uit losse shirts, trainingspakken en fanartikelen. We houden het Amsterdam tenue goedkoop, omdat deze speciaal zijn ontworpen voor de echte voetbalfan. En echte voetbalfans verdienen voetbalproducten tegen een betaalbare prijs.

Het persoonlijke Amsterdam gevoel

De club Amsterdam roept bij jou een speciaal gevoel op. Een gevoel dat je deelt met miljoenen mensen in Nederland en duizenden mensen in het stadion. Maar een gevoel dat ook heel persoonlijk en eigen is. Dit persoonlijke gevoel dat jij met je club hebt kun je op een bijzondere manier uitbeelden. Bij Voetbalshirtskoning kun je jouw Amsterdam tenue namelijk persoonlijk laten bedrukken. Dit betekent jouw naam en jouw favoriete rugnummer op het Amsterdam shirt bedrukt. Ook kun je ervoor kiezen om de spelersnaam van jouw favoriete speler te laten opdrukken op jouw Amsterdam tenue. De Amsterdam winkel van Voetbalshirtskoning is er voor alle Ajacieden: van een Amsterdam kids tenue tot aan maat XXXL. Ben jij al klaar voor de volgende wedstrijd van de Godenzonen?  

Klantbeoordeling 8.5

15792 beoordelingen