Portugal voetbalshirt

Het stoere Portugal voetbalshirt wordt gedragen door niemand minder dan superster Cristiano Ronaldo. De man die voetbal een nieuwe dimensie heeft gegeven draagt daarnaast de aanvoerdersband van het Portugese team. Het replica voetbalshirt is geproduceerd in de herkenbare kleuren en een betaalbare oplossing voor elke liefhebber van het Portugese wonderkind.

Portugal tenue

per pagina
per pagina

Portugal, altijd een lastige tegenstander

Portugal doet er werkelijk alles aan om de felbegeerde winst over de streep te trekken. De creatieve aanvallers worden hierbij ondersteund door een hardwerkend middenveld en snoeiharde verdedigers. Ook Oranje heeft meerdere malen moeten ondervinden hoe lastig het gewiekste Portugese collectief is te bespelen. Met Cristiano Ronaldo en zijn mannen tref je dus een bijzonder vervelende opponent waarbij een gelijkspel bij voorbaat het hoogst haalbare lijkt. Met de legendarische nummer 7 op het top van zijn kunnen en een nieuwe generatie topspelers, lijken de Portugezen een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan. Voor het Nederlands Elftal is het voorlopig vooral hopen dat we de gehaaide Portugezen niet treffen tijdens een volgend eindtoernooi.

Cristiano Ronaldo, de beste Portugees ooit

Het Portugese voetbal is de trotse leverancier van verschillende spelers die tot de beste spelers ooit kunnen worden gerekend. Eerst was er de legendarische Eusébio wiens nalatenschap een generatie later werd doorgeven aan de magistrale Luis Figo. Tot het aantreden van Cristiano Ronaldo werden deze spelers tot de beste Portugese spelers ooit beschouwd. Met Cristiano Ronaldo die in 2002 zijn debuut maakte in het professionele voetbal, stond echter een waardige opvolger klaar. Inmiddels wordt de nummer 7 van Portugal beschouwd tot de grootste Portugese speler die het land ooit heeft voortgebracht. De indrukwekkende carrière van de wereldster is gelukkig nog lang niet ten einde waardoor de voetbalwereld nog jaren kan genieten van de beste Portugese voetballer ooit.

Het stoere Portugal voetbalshirt

Het Portugese voetbalelftal is een uitgebalanceerd elftal van technisch vaardige spelers en stoere bikkelharde dirigenten. Het replica Portugal voetbalshirt is ook een bijzonder stoere editie geworden. Dit betekent een gaaf voetbalshirt in de bijzondere rode tint vergezeld met mooie horizontale lijnen die het shirt nog meer dimensie geven. De bijzondere Portugese vlag is ferm op de borstkas verwerkt en met Cristiano Ronaldo als shirt bedrukking heb je een volwaardig Portugal shirt. Het rugnummer die de superster zo kenmerkt is bovendien zowel aan de voorkant als aan de achterkant verwerkt. Met het Portugal voetbalshirt zit jij er helemaal klaar voor als Ronaldo zijn volgende goal scoort. Força Portugal! 

Klantbeoordeling 8.5

15731 beoordelingen