Duitsland Voetbalshirt

De Duitse voetbalmachine is het meest complete elftal van de laatste jaren. Het replica shirt van Duitsland is een goedkope oplossing voor de liefhebbers van totaalvoetbal. In de meest uitgebreide webshop van replica voetbalshirts vind je naast het Duitsland shirt ook vele andere shirts en zelfs complete tenues. Nieuwsgierig geworden?

Populair: Duitsland tenue

per pagina
per pagina

De onverslaanbare Mannschaft

Het Duitse collectief staat er om bekend altijd het hoofd koel te houden en tot het uiterste gaatje te gaan. Het veld betreden met stalen zenuwen en koelbloedig blijven tot in de meest verhitte duels. Deze winnaarsmentaliteit heeft ‘Die Mannschaft’ een groot aantal successen opgeleverd. De Duitsers spreken klinkklare taal en doen dit vooral met hun voeten. Maar liefst vier keer werden onze zuiderburen Wereldkampioen en maar liefst driemaal mochten ze de Europese beker omhoog tillen. Met grote voetballegendes als Franz Beckenbauer, Jürgen Klinsmann en Lothar Matthäus zijn de Duitsers vrijwel altijd dominant geweest in het wereldvoetbal. En met de laatste WK titel lijkt hier voorlopig nog geen einde aan te komen.

Een geoliede voetbalmachine

Ongeslagen stevende Duitsland lijnrecht af op de vierde wereldtitel. Met een uitgebalanceerd elftal kroonde het elftal onder aanvoering van Philipp Lahm zichzelf op 13 juli 2014 opnieuw tot de beste van de wereld. Tijdens de finale tegen het Argentinië van Messi, trokken de Duitsers aan het langste eind via een doelpunt van Mario Götze. Uiteraard gebeurde dit, geheel in Duitse stijl, in de tweede helft van een ijzingwekkende verlenging. Met de beste keeper ter wereld en een verdediging die geen steek doorliet, stond de basis vanuit achteruit als een huis. Het creatieve en hardwerkende middenveld zorgde voortdurend voor een goede aanvoering van de koelbloedige afmakers uit de voorhoede. Voor de eerste keer lukte het een Europees land om kampioen te worden op het Zuid-Amerikaanse continent.

Het klassieke Duitse voetbalshirt

Net als het elftal staat het Duitsland voetbalshirt bekend om de degelijkheid. Een helder ontwerp waarbij het shirt nooit de Duitse identiteit uit het oog verliest. Ook het huidige Duitsland voetbalshirt is zoals altijd weer een herkenbare editie geworden. Het replica shirt is overwegend wit met over de borst de duidelijke Duitse afwerking. Hierbij zijn de kleuren uit de vlag op gave wijze verwerkt. Met het embleem op de borstkas en de sterren waar we jaloers op kunnen zijn, is het Duitsland voetbalshirt tot in de details afgewerkt. Ook de achterkant is strak wit en voorzien van een horizontale lijn die de Duitse driekleur uit moet beelden.

Klantbeoordeling 8.5

15857 beoordelingen