België Voetbalshirts

In dé voetbal webshop van Nederland vind je een breed aanbod van replica voetbalshirts. Dit betekent voetbalshirts van een uitstekende kwaliteit, maar dan een stuk goedkoper. Naast shirts van de populairste Europese topteams, kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan shirts voor landenteams. Bekijk daarom snel het België voetbalshirt. De België truitjes bedruk je ook met eigen naam en nummer.

Populair: Belgie tenue | Belgie trainingspak | Alle voetbaltenues

per pagina
per pagina

De Gouden Generatie uit België

De huidige Belgische generatie wordt door velen beschouwd als de beste generatie ooit. Courtois is één van de meest veelbelovende keepers op aarde. De achterhoede wordt perfect in toom gehouden door Vincent Kompany en Jan Vertonghen vormt altijd een gevaar vanaf de linkerflank. Kevin de Bruyne is een ijzersterke factor op het middenveld, terwijl Eden Hazard zich heeft ontwikkeld tot de absolute top in de Premier League. Het middenveld bovendien speelt te allen tijden in dienst van de ploeg. Hier kunnen vooral Origi en Lukaku van profiteren. Zij maken het plaatje compleet. Qua marktwaarde zijn de Belgische spelers de spelers uit Nederland inmiddels voorbijgestreefd. Met een relatief jonge ploeg zal België nog lang kunnen genieten van deze Gouden Generatie.

Steun de belgen

Het België voetbalshirt thuis is vuurrood en zó kenmerkend dat het de basis heeft gevormd voor de alom bekende bijnaam. De naam refereert aan de kleur van het opvallende tenue en de agressiviteit van het spel van het elftal ten tijde van het ontstaan van de bijnaam. Net zoals de driekleurige Belgische vlag wordt het België voetbalshirt mooi afgemaakt met de kleuren zwart en geel. Een prachtig fanshirt waarmee je de Belgische ploeg op gepaste wijze kunt aanmoedigen.

Voor de liefhebbers van aantrekkelijk voetbal

In alle Europese topcompetities stelen de hoofdrolspelers uit de Belgische generatie elke week de show. Eden Hazard wordt wereldwijd geroemd, net zoals Kevin de Bruyne steeds vaker zijn stempel weet te drukken. Aangevuld met de veelbelovende jonge lichting uit de eigen Belgische competitie staat het elftal garant voor aantrekkelijk en flitsend voetbal. De bondscoach heeft er dan een sterk collectief van weten te maken. En dat is een knappe prestatie, gezien de groep jonge spelers die onderling te maken hebben met een taalbarrière. Voor de komende EK’s en WK’s zullen de ogen dan ook terecht gericht zijn op onze zuiderburen. Voor kids en volwassenen, scoor je eigen Belgie shirt.  

Klantbeoordeling 8.5

15792 beoordelingen