Juventus Shirt

Juventus shirt nodig? Volg jij de grootste club van Italië op de voet? Het zwart-witte shirt van Juventus is anders dan die van clubs die met dezelfde kleuren voetballen. Het Juventus voetbalshirt is namelijk simpel en tegelijkertijd ook ongekend elegant. Voetbalshirtskoning presenteert je daarom graag het tijdloze shirt van de geraffineerde 'Oude Dame'.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De terugkeer van Juventus

Toen Juventus in 2006 vanwege het geruchtmakende omkoopschandaal werd teruggezet naar de Serie B zou een zwarte periode in de clubgeschiedenis aanbreken. De landstitels van 2005 en 2006 werden ontnomen en Juventus mocht met 9 punten achterstand aftrappen in de tweede Italiaanse divisie. Het zou tot het seizoen 2011/2012 duren voordat de club de opgelopen schade enigszins wist goed te maken. Sinds lange tijd werd de Turijnse club weer landskampioen en vanwege de eerdere ontnomen prijzen was het daarmee de eerste titel sinds 2003. Het was ook dit seizoen dat de Turijners weer terugkeerden in de top. Sinds 2011 doet de topclub weer structureel mee om de hoogste prijzen, waarmee de Champions League finale tegen Barcelona de kroon op het harde werken was. 

Zwart-wit, maar dan anders

Het moge duidelijk zijn dat kleuren zwart-wit een vooraanstaande betekenis hebben in het shirt van Juventus. Juventus is zoals bekend niet de enige club die in deze samenstelling speelt. De club uit Noord-Italië is echter wel één van de meest vooraanstaande clubs die geassocieerd wordt met de kleuren zwart-wit. Het Juventus shirt is dan ook één van de mooiste producten uit het uitgebreide voetbalassortiment van Voetbalshirtskoning.nl. Het shirt voelt blijvend heerlijk aan en is vervaardigd uit hoogwaardig polyester. Het logo is op passende wijze aangebracht op de borstkas van de voorkant en ook de achterzijde is geheel in Juventus stijl ontwikkeld. Voor kinderen en de oude garde is het Juventus shirt in verschillende maten beschikbaar.

De strijd met de rest van Italië

De Serie A wordt gekenmerkt door de onderlinge strijd tussen de grootste Italiaanse steden. Van Noord-Italië tot het zuidelijk gelegen Napels barst elk voetbalseizoen een hevige strijd los die door een wereldwijd publiek wordt gevolgd. Als jij die trouwe volger bent uit Nederland dan mag het Juventus shirt uiteraard niet ontbreken. Dankzij de vele topclubs hoef je ongetwijfeld niet lang te wachten voordat het volgende topduel zich aandoet. Zorg dat je helemaal gereed bent en kijk snel verder om jouw maat te selecteren.

Want als jij er klaar voor bent, dan is Juventus dat ook. 

Klantbeoordeling 8.5

15792 beoordelingen