Arsenal Voetbalshirts

Arsenal shirt nodig? Ben jij die gepassioneerde Arsenal fan die dankzij clublegende Dennis Bergkamp fan is geworden van de club? Met de komst van de legendarische spits begon de steun vanuit Nederland flink te groeien. Laat ook jouw steun blijken door nu voor het moderne Arsenal voetbalshirt te gaan. Come on you Gunners!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De man die al sinds 1996 trainer is

In 1996 zou een Fransman intrek nemen in het legendarische Highbury stadion dat destijds de geliefde thuisbasis vormde. 'The Professor' had de zware taak om zijn illustere voorganger Graham te doen vergeten. De aanpak van Arsène Wenger houdt al sinds medio jaren negentig stand en heeft tot ongekende successen geleid. Niet alleen is het voetbal door de jaren heen structureel aanvallend geweest, maar ook de prijzenkast is rijkelijk gevuld. En dat is een knappe prestatie, gezien de duizelingwekkende budgetten die de voornaamste concurrenten te besteden hebben - in tegenstelling tot Arsenal zelf. De 'Gunners' werden drie keer landskampioen, veroverden zes keer de FA cup en zesmaal de FA Community Shield. Ook stond het elftal onder leiding van Wenger twee keer in een Europese finale, die beide helaas werden verloren.

Het hippe Arsenal shirt kopen

Traditioneel gezien kan de ex-club van onder meer Dennis Bergkamp en Marc Overmars rekenen op een overweldigende steun uit Nederland. Het populaire Arsenal voetbalshirt zul je dan ook regelmatig in het Nederlandse straatbeeld terugzien. Als jij je ook tot de groep Arsenal fans schaart, dan komt het betaalbare Arsenal shirt van Voetbalshirtskoning als geroepen. De replica editie is voorzien van een mooi logo en is samengesteld volgens de clubkleuren van de club die bekend staat om het aantrekkelijke spel. Met netjes afgewerkte mouwen en de mogelijkheid tot shirtbedrukking kun je als echte fan van de 'Gunners' niet om het shirt heen.

Altijd kanshebber voor de Engelse titel

De strijd voor de Engelse landstitel is één van de meest intensieve voetbalgevechten op aarde. Met een bomvolle kalender is het Engelse voetbal een uitputtingsslag waarbij aan het einde de meest fitte samenstelling zal overwinnen. Ook Arsenal behoort net als de gewaagde concurrenten Chelsea, Manchester United, Manchester City en Liverpool altijd tot de uiteindelijke kanshebbers. Wel zal het voor de club uit Noord-Londen opnieuw een loodzware opgave worden, waardoor de hoognodige steun van fans in het Arsenal shirt van doorslaggevend belang zal zijn. Meer argumenten zul jij als echte fan niet nodig hebben om de ploeg naar de titel te schreeuwen. 

Klantbeoordeling 8.5

15665 beoordelingen