Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Bale

Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Bale

De bekendmaking van het vertrek van Cristiano Ronaldo sloeg in als een bom. Toch werd in Madrid al snel gekeken naar welke speler in de voetsporen kon treden van de legendarische Portugees. En steeds vaker werd de naam van Gareth Bale genoemd. De Welshman moet nu opstaan. Tot dusver maakt de Welshman dit seizoen een sterke indruk. En daar zijn ze in Madrid blij mee, want lange tijd zal het er naar uit dat ook Gareth Bale niet in het Real Madrid thuisshirt 2018-2019 zou zijn te bewonderen. Gaat het de nummer 11 lukken om Cristiano Ronaldo te doen vergeten?

Real Madrid thuisshirt Bale

Op zich weten we met het Real Madrid voetbalshirt altijd dat het goed zit. Voor het Real Madrid thuisshirt 2018-2019 valt niets anders te zeggen. Het shirt is, zoals altijd, maagdelijk wit en dat geldt eigenlijk voor het hele voetbaltenue van Real. Gareth Bale zal in de aanval moeten laten zien waarom hij meer dan 100 miljoen euro heeft gekocht. Dat moet gebeuren in een shirt dat gedragen zal worden in de 4 competities waarin de club uitkomt (Liga, Copa, Champions League en WK-clubteams). Samen met Mariano moet hij de erfenis van Ronaldo doen vergeten.

Real Madrid thuisshirt 2018-2019

Een vreemde eend

Ondanks zijn voetballende kwaliteiten is Bale toch maar een wat vreemde eend in de bijt. De Welshman woont al 5 jaar in Spanje, maar spreekt nog nauwelijks Spaans. Dat is hem ook op flink wat kritiek komen te staan in de Madrileense kleedkamer. Misschien is het ook om deze reden dat de aanvaller nooit zijn draai heeft gevonden in Madrid. Toch wordt in 2018-2019 verwacht dat Bale meer verantwoordelijk neemt. Denk jij dat de snelle buitenspeler dit seizoen wel zal excelleren? Dan moet je een kijkje nemen bij onze collectie van Real Madrid replica producten. Daarin hebben we van alles voor je: van goedkope shirts voor volwassenen en kids. Zo is onze voetbal fanshop voor iedereen aantrekkelijk.

Klantbeoordeling 8.5

15660 beoordelingen