PSV uitshirt 2017-2018

PSV uitshirt 2017-2018

PSV is het nieuwe seizoen in de Eredivisie sterk van start gegaan. De Eindhovenaren staan stevig aan kop en daardoor krijgt het nieuwe PSV uitshirt 2017-2018 nog meer lading. En dat mag ook wel, want het is één van de twee competities waarin het elftal uitkomt. Het voetbalshirt dat is gelanceerd door Umbro, zal namelijk niet in alle gewenste competities te zien zijn. In dit nieuwe uitshirt speelt PSV dan ook alleen de uitduels in de Eredivisie en KNVB Beker. Deelname aan de Europa League zat er helaas niet in voor de ploeg van Phillip Cocu. Daardoor kan de club zich concentreren op zijn belangrijkste doelstelling: kampioen worden. Hoe dan ook, het shirt is wel een opmerkelijke en dat komt niet allleen door de kleur. Het blijft namelijk nog altijd wennen om een nieuwe kledingsponsor en shirtsponsor op het shirt te zien prijken. Hieronder vertellen we je meer over de gekozen kleuren van dit opvallende uitshirt.

PSV uitshirt 2017-2018

Het nieuwste uitshirt van PSV kent een bijzondere inspiratiebron; de stad die de club zo lief heeft. Eindhoven als lichtstad en thuisbasis is de belangrijkste reden dat het shirt is voorzien van fel gele details. Het PSV voetbalshirt is verder voor het grootste gedeelte grijs van kleur. Ook is dit het eerste PSV voetbalshirt in de clubgeschiedenis dat is voorzien van een gemêleerd patroon. Dit patroon is te vinden aan voor,- en achterkant van het donkere shirt. Verder is het uitshirt uitgerust met verschillende fluoriserende gele accenten. Deze komen over het gehele shirt terug. De brede strip die over de mouwen loopt is eveneens geel van kleur. Deze strip is opgevuld met een print van verscheidene Umbro logo's. De welbekende dubbele diamant van het Engelse sportmerk staat eveneens in het fluo geel afgebeeld op de rechter borst. De linkerkant van de borst is weer voorzien van het clublogo, net als het logo van de nieuwe hoofdsponsor Energie Direct. Uiteraard staat de naam van de energieleverancier in het groot afgebeeld over het midden van het shirt. Het bedrijf is overigens pas sinds het seizoen 2016-2017 hoofdsponsor. Wel is er een speciale Philips bage op het shirt te vinden. Hiermee is er toch een stukje van herkenbaarheid voor de trouwste fans van de club. Want een PSV shirt zonder Philips is is voor veel supporters geen compleet shirt. Voor de rest is het shirt voorzien van een ronde hals. Deze hals is wat ons betreft een logische keuze.

PSV uitshirt 2017-2018

PSV uittenue 2017-2018

Het nieuwste PSV uittenue is aangevuld met een broekje en sokken die dezelfde stijl aanhouden. Zo is het broekje ook donkergrijs van kleur en zijn er aan de zijkanten van de shorts gele strips te vinden. Het clublogo en het merklogo zijn eveneens in die felgele kleur. Over de voetbalsokken kan precies hetzelfde worden geschreven. De sokken kennen dezelfde donkere hoofdkleur en gele details. De ontwerpafdeling van Umbro zegt dat ze een shirt wilde lanceren dat de rol van de Brabantse lichtsstad centraal zou stellen. Veel supporters van de club zijn namelijk afkomstig uit de directe omgeving. De GLOW (de welbekende koepel voor Eindhoven Centraal) is daarbij als inspiratiebron gebruikt. En toegegeven, het contrast donkergrijs en felgeel zorgt inderdaad toch voor een logische verwijzing naar de rol van Eindhoven als lichtstad.

PSV uitshirt 2017-2018 nieuw

PSV voetbalshirt uit kopen?

Dat de club dit seizoen niet meedoet aan andere Europese competities lijkt de ploeg van Cocu goed te doen. Alle aandacht kan namelijk worden gefocust op de vaderlandse competitie. De Brabanders bezetten met afstand de eerste plek en zijn goed op weg. Ondanks dat de club in kwaliteit heeft ingeleverd ten opzichte van vorig seizoen zijn er nog volop sterren in Eindhovense dienst. Zo maakt de Mexicaan Hirving Lozano flinke indruk dit seizoen. Verder speelt ook Marco van Ginkel weer in Eindhovense dienst en behoren ook spelers als Luuk de Jong, Santiago Arias en Gastón Pereiro tot de selectie van trainer Cocu. Wat betreft zijn er dus nog genoeg spelers in dienst om achter op je uitshirt van PSV te laten drukken. Voetbalshirtskoning heeft de shirts natuurlijk opgenomen in de brede collectie PSV shirts. Zo hebben we zowel fanshirts als originele shirts voor je. Denk jij dat PSV kampioen wordt tijdens dit seizoen? Dan mag het PSV uitshirt 2017/2018 niet ontbreken in je kledingkast.

Klantbeoordeling 8.7

11853 beoordelingen