Nederlands Elftal Uitshirt 2020-2021

Nederlands Elftal Uitshirt 2020-2021

We hebben de volste vertrouwen in Ronald Koeman en z’n mannen en dat maakt het Nederlands Elftal uitshirt 2020-2021 weer net iets glansrijker. Hij is donker van kleur geworden en de meeste voetbalfans zal het shirt wel enigszins bekend voorkomen. Het uitshirt van het Nederlands van 2012 had namelijk dezelfde zwart-oranje kleurencombinatie en dat geldt ook voor verschillende trainingscollecties van de laatste jaren. Terwijl 2012 een rampjaar zou blijken, hebben we er nu meer vertrouwen in: op het komende EK 2020 moet het Nederlands Elftal als vanouds schitteren. 

Nederlands Elftal uittenue 2020-2021

Niet iedereen zal fan zijn van donkere voetbalshirts, maar het ontbreekt dit Nederlands Elftal shirt gelukkig niet aan de oranje details. Die vind je in de banen aan de zijkanten, in de kraag en uiteraard in het KNVB-logo en het merklogo van Nike. Wat opvalt aan de kraag is dat het om een halfstaande kraag gaat dat doet denken aan het model van een poloshirt. De oranje details vinden we vooral mooi naar voren komen bij de oranje leeuw, want zo krijgt het wapen een stuk meer kracht. De laatste shirts van het Nederlands Elftal beschikken over het vernieuwde KNVB-logo waarin de leeuw groot staat afgebeeld en dat is ook voor dit shirt niet anders. Zouden we in dit shirt dan eindelijk weer een Europese titel binnenslepen? 

Nederlands Elftal voetbalbroekje en voetbalsokken

Het Nederlands Elftal uittenue 2020-2021 wordt gecompleteerd met een zwart voetbalbroekje dat aan de zijkanten een diagonale oranje strip heeft lopen. De voetbalsokken van het Nederland uittenue 2020-2021 zijn eveneens zwart van kleur en hebben dezelfde oranje details. Zoals de laatste generaties tenues is ook dit shirt voorzien van de zogeheten Nike Dri Fit technologie die meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zorgt. Het doel daarvan? Dat de spelers zo weinig mogelijk worden belast en zo goed mogelijk presteren. Daardoor voelen de tenues nog lichter aan en vallen ze nog strakker om het lijf heen. 

Nederlands Elftal uitshirt 2020-201

Nederlands Elftal shirt kopen? 

Wij geloven er in ieder geval wel in en dat is ook meteen de reden waarom we een hoop Nederlands Elftal-voetbalkleding in onze collectie hebben opgenomen. Zo vind je een hoop replica shirts die beschikbaar zijn in maten voor kids en volwassenen. Wij willen immers dat elke voetbalfan voor Oranje kan juichen en dat betekent dat we shirts voor je hebben voor zowel jongens als meisjes, mannen als vrouwen zijn. Al deze shirts staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, mede dankzij de polyester samenstelling, en zijn nog goedkoop ook. En mocht je helemaal willen opvallen het enorme Oranje-legioen, dan kies je ervoor om het shirt te laten bedrukken met jouw eigen naam en favoriete rugnummer. Waar en wanneer de finale van het EK 2020 plaatsvindt? Op 12 juli 2020 in Wembley, Londen. Zet het alvast in je agenda! 

Klantbeoordeling 8.5

15641 beoordelingen