Juventus Thuisshirt 2020-2021

Juventus Thuisshirt 2020-2021

In het afgelopen roerige voetbalseizoen werd Juventus opnieuw kampioen en het Juventus thuisshirt 2020-2021 viert die titel. Zo zal de Italiaanse scudetto weer op het Adidas voetbalshirt prijken, maar zal dit nieuwe shirt ook worden gedragen tijdens de Coppa Italia en Champions League-duels. Opnieuw is het Adidas dat het shirt heeft ontwikkeld en dat is duidelijk te merken aan alle details op het voetbalshirt. Leuk is, is dat ook Matthijs de Ligt op de foto zou gaan om het shirt te presenteren. Kortom: volop reden om je meer te vertellen over het Juventus 2020-2021 shirt in onze review. 

Juventus thuistenue 2020-2021

De verticale strepen die je van Juventus gewend bent, die zijn ook op dit shirt te vinden. Dit is in tegenstelling tot vorig seizoen toen het shirt over vlakken beschikte in plaats van over strepen. Uiteraard zijn de kleuren zwart en wit weer dominant aanwezig al heeft het zogeheten brushed stripes design wel weer voor de nodige nuance gezorgd. Volgens de ontwerpers is voor deze opmaak gekozen, omdat ‘voetbal ook een kunst is’. We vinden het in ieder geval opvallend en weten niet of dit kwastachtige design bij iedereen in de smaak zal vallen. Wel gaaf zijn de gouden details waarmee we doelen op het merklogo van Jeep, het clublogo links op de borst, en het merklogo aan de rechterkant. De kraag komt dit seizoen in de vorm van een simpele, witte v-hals. Om heerlijk eerlijk te zijn is deze weinig bijzonder. 

thuisshirt Juventus 2020-2021

Juventus voetbalbroekje en voetbalsokken

Het Juventus thuistenue 2020-2021 is natuurlijk niet af zonder een voetbalbroekje en bijpassende voetbalsokken. Het broekje is wit geworden en dat geldt eveneens voor de kousen. De details zijn wederom goud van kleur op zowel de sokken als op de voetbalbroek. De verwerking van de Adidas-strepen vinden we op zich keurig gedaan terwijl onze aandacht ook altijd uitgaat naar de authentic editie. Deze authentic voetbalshirts van Juventus zijn voorzien van de Adidas HtReady technologie die de shirts lichter moet maken en ervoor moet zorgen dat transpiratie wordt afgestoten en ventilatie wordt bevorderd. Leuk detail is dat de replica voetbaltenues de AeroReady-technologie bevatten. Dit maakt het shirt ten opzichte van de replica variant nog prettiger voor de drager en moet ervoor zorgen dat je nauwelijks wat van het shirt voelt.

Juventus thuisshirt 2020-2021 nieuw

Juventus thuisshirt kopen? 

De hele wereld zal uitkijken naar het nieuwe seizoen en daar horen de Serie A-liefhebbers ongetwijfeld ook bij. Al hoef je niet eens zo’n liefhebber te zijn van de Italiaanse competitie om Juventus op de voet te volgen. Want met spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Chiellini, Demiral, en Bonucci heb je als voetballiefhebber al volop reden om deze machtige club te volgen. Wij staan in ieder geval te popelen om deze spelers te zien spelen in het Juventus thuisshirt 2020-2021.

Klantbeoordeling 8.5

15641 beoordelingen