Juventus Thuisshirt 2019-2020

Juventus Thuisshirt 2019-2020

Hoewel het Juventus shirt altijd wel iets bijzonders heeft, is het Juventus thuisshirt 2019-2020 van een andere orde. Dit is namelijk het voetbalshirt waarin één van ‘s werelds beste voetballers ooit wekelijks in te zien zal zijn: Cristiano Ronaldo. Toch zal het shirt ook opvallen door het design zelf. Want dat het shirt is opgedeeld in twee helften waarvan de ene helft zwart is en de ander wit; dat hadden we nog niet eerder gezien. Reden genoeg om je meer te vertellen over het nieuwste thuisshirt van Juve. 

Juventus thuisshirt 2019-2020

Anders dan anders heeft het nieuwe voetbalshirt van Juventus namelijk geen verticale zwarte en witte banen. Het shirt heeft een zogeheten half-om-half design, zoals we ook wel lieten zien in onze review over het nieuwe voetbalshirt van Feyenoord. In het geval van Juve zien we dat de rechterkant van het shirt wit van kleur is, terwijl de linkerkant weer zwart is geworden. De helften worden weer gescheiden door een opvallende roze band. Waarom deze kleur? Het roze is weer een verwijzing naar de shirts die Juventus heel lang geleden droeg: in de periode van 1899 tot 1903 welteverstaan. Toen droeg de Italiaanse recordkampioen namelijk een roze shirt met een zwarte stropdas. Verder zien we dat het shirt wordt ingevuld door het merklogo aan de rechterkant van de borst, het (jammerlijke) clublogo aan de linkerkant en de sponsornaam van Jeep horizontaal over het middel. De achterzijde van het Juve shirt kent dezelfde opmaak als de voorkant. Wel wordt de achterkant opgevuld met een zwart vlak die uiteraard voor de shirtbedrukking is bedoeld.

Juventus thuisshirt 2019-2020

Juventus thuistenue 2019-2020

Het nieuwste voetbaltenue van Juventus wordt afgemaakt met een voetbalbroekje in de kleur zwart. Omdat het hier om een Adidas broekje gaat, zitten er aan de zijkanten wel weer drie strepen. Die zijn in dit geval wit van kleur. De voetbalsokken hebben dezelfde kleuren, maar hebben over het midden weer een roze band lopen. Zoals wel vaker de laatste jaren, is ook dit shirt voorzien van de zogeheten Adidas Climalite technologie. Het doel is dat de spelers zo weinig mogelijk hinder ervaren tijdens de wedstrijden in het Juventus Stadium.

Juventus nieuw thuisshirt 2019-2020

Juventus voetbalshirt kopen?

Sterspeler Cristiano Ronaldo zal waarschijnlijk maar één doel voor ogen hebben komend seizoen: de Champions League winnen. En met een selectie als die van Juventus is dat niet ondenkbaar. Denk jij dat de Italiaanse club het volgend jaar ver zal schoppen in het Europese miljoenenbal? Dan zijn onze Juventus fanshirts precies wat je nodig hebt. Met deze replica shirts is elke supporter van de club uit Turijn er klaar voor. Zo zijn de shirts beschikbaar in zowel maten voor kids als volwassenen en kun je het shirt laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer. Of die van CR7 natuurlijk. Forza Juve, forza Ronaldo!

Klantbeoordeling 8.5

15642 beoordelingen