De top 7 beste voetbal nieuwssites van 2018

De top 7 beste voetbal nieuwssites van 2018

Nu het WK voetbal in volle gang is draaien ze bij de voetbalredacties overuren. Met praatprogramma's op tv, nieuwssites op het net, en apps op onze smartphone worden rond de klok op de hoogte gehouden over alles omtrent voetbal. We hebben dus niets te klagen over de nieuwsvoorziening, want met alle live wedstrijdverslagen, kritische opiniestukken en de meest viral video’s komen we voortdurend tot scoren. Maar wat zijn nou de beste voetbal nieuwssites van 2018? We pikken onze 7 favoriete sites uit.

Voetbalprimeur.nl

Het laatste voetbalnieuws en de meest sappige transfergeruchten worden op een overzichtelijke manier getoond op de veel bezochte website van Voetbalprimeur.nl. De website zelf beschikt over een luchtig ontwerp en is prettig voor het oog. Daarnaast hebben ook de lezers de kans om mee te praten over voetbal en op de nieuwsberichten te reageren.

Vi.nl

Is qua naam de meest bekende voetbalwebsite en dat komt natuurlijk door het populaire tijdschrift dat al sinds 1965 bestaat. Daarmee het langstlopende voetbaltijdschrift van ons land. Ook op online gebied zijn ze bij Voetbal International druk altijd in de weer. Dat gebeurt met een professionele redactie die kwalitatief hoogwaardige opiniestukken op het net zetten. Een deel van de vi.nl website is daarom alleen toegankelijk voor betalende leden.

Voetbalzone.nl

Kan in ons land op de meeste populariteit rekenen en moet het vooral hebben van de grote community. Voetbalzone.nl is van oudsher ook de site waarop wordt mee gediscussieerd door bezoekers. Met voetbalzone hebben dan ook de meest actieve voetbalwebsite van Nederland te pakken. Zowel op social media als op de eigen website is de redactie van Voetbalzone.nl erg actief. De site is opgericht in 2001 en kan rekenen op enorm veel support.

fcupdate.nl

Beschrijft zichzelf als een online voetbalmagazine dat al sinds juni 2005 verslag doet van diverse nationale en internationale voetbalcompetities. Daarmee voorziet de sportieve redactie inmiddels al heel wat jaren in het laatste voetbalnieuws. Daarnaast zijn er exclusieve interviews, uitslagen, standen, foto's en video's op de site te vinden. Op sociale media is fcupdate.nl iets minder actief. Ook is er een veelbezochte motorsport-variant van deze site. 

nu.nl/voetbal

Nu.nl is natuurlijk één van de meest bezochte nieuwswebsites van ons land en de stap naar het voetbal is daarmee snel gemaakt. Het voetbalgedeelte van de site wordt voortdurend ververst met nieuwe updates en daarmee ligt nu.nl/voetbal volledig in lijn met wat we gewend zijn van nu.nl. Voor de trouwe volgers van nu.nl mag de voetbalpagina dan ook absoluut niet ontbreken. Ook voor andere sportberichten kun je terecht op de website van nu.nl.

KNVB.nl

Deze zomer zal het bezoek wel iets lager zijn dan gemiddeld, maar ook knvb.nl behoort tot één van de meest populaire voetbalsites van ons land. Op de website van de KNVB is uiteraard veel aandacht voor het Nederlands Elftal, maar krijgen ook de Oranje Leeuwinnen en het Nederlandse amateurvoetbal volop aandacht. Hopelijk zijn er in de toekomst weer nieuwsberichten die iets spannender zijn voor de Nederlandse voetbalfan. 

Voetbalinside.nl

Van oorsprong was deze website gericht op het immens populaire voetbalpraatprogramma Voetbal Inside, maar inmiddels plaatst de website van Voetbalinside.nl ook allerlei andere voetbal berichten. Dit doen ze op dezelfde manier als het tv-programma: oftewel op een luchtige manier en een hoop humor. Lachen, gieren en brullen dus. Met een knipoog naar de voetbalwereld.

Klantbeoordeling 8.7

11581 beoordelingen