Ajax Thuisshirt 2018-2019

Ajax Thuisshirt 2018-2019

In Amsterdam zijn inmiddels de trainingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang en dus is er volop reden om het nieuwe Ajax thuisshirt 2018-2019 te presenteren. De presentatie is namelijk gedaan door de jonkies van de club en we mogen best stellen dat dit shirt zeker de moeite waard is. Zowel het thuisshirt als het uitshirt van Ajax zijn opvallend en verfrissend te noemen. Met dit thuisshirt hebben we ook meteen het shirt te pakken dat tijdens de thuiswedstrijden wordt gedragen van de Eredivisie, de KNVB Beker en de Champions League. Wel moet Ajax daarbij eerste de kwalificatierondes zien te overleven. Het belangrijkste doel van Erik ten Hag en de zijnen zal echter de Eredivisie zijn. De laatste keer dat de Amsterdammers kampioen werden dateert alweer van 2014. Het moet allemaal gebeuren in een sportief shirt dat is ontwikkeld door Adidas. Het Duitse sportmerk en de Amsterdammers werken al sinds 2000 samen. Of de samenwerking die tot 1 juli 2019 loopt, wordt verlengd, zal in de loop van dit seizoen blijken. Voor nu bespreken we het voetbaltenue met je.

Ajax thuisshirt 2018-2019

Qua kleuren valt natuurlijk weinig nieuws te melden. Het shirt is wit-rood-wit en ligt daarmee in lijn met het gebruikelijke design. Toch is er ook een verwijzing naar het Nederlands Elftal en wel naar de ruiten print van 1988. We kunnen ons allemaal immers wel het shirt inbeelden waarmee het EK van ‘88 werd gewonnen. Als we het Ajax shirt erbij pakken dan zien we hoe de rode balk is voorzien van een all-over print die bestaat uit ruitjes en sportief ingevulde diagonale lijnen. Ook opvallend zijn de drie Adidas-lijnen die tot de helft van de schouders lopen. Dat lijkt voor volgend seizoen een trend te worden voor Adidas, want we zagen al eerder hoe hetzelfde is gedaan bij het Real Madrid thuisshirt 2018-2019. De kraag is wel weer heel anders bij het Ajax shirt en dat komt door de witte v-hals met rode lijn. De logo’s zijn op de gebruikelijke plekken te vinden: het Ajax clublogo (plus de drie kampioenssterren) staat aan de linkerkant van de borst en het merklogo aan de rechterkant. Het logo van de shirtsponsor vinden we over het midden van het voetbalshirt. De naam van Ziggo staat alweer sinds 2015 op het shirt afgebeeld en blijkt dat in elk geval nog tot 2020. Voordat we naar de andere onderdelen van het tenue gaan, mogen we uiteraard ook niet de onderkant van de mouw vergeten. De mouwen worden afgesloten met een rode lijn aan de onderkant. De drie Andreaskruizen staan, net zoals de laatste seizoenen, op de achterkant van de hals.

Ajax thuis shirt 2018-2019

Ajax thuistenue 2018-2019

Zowel voor het nieuwe Ajax voetbalbroekje als voor de voetbalsokken valt te zeggen dat die wit van kleur zijn. Uiteraard zijn er wel weer rode verwijzingen op beide kledingstukken te vinden. Op de Ajax shorts zijn we bijvoorbeeld aan de zijkanten de rode strepen van Adidas lopen. De logo’s van zowel Ajax als het kledingmerk hebben vanzelfsprekend een plekje gekregen op het broekje. De sokken beschikken eveneens over verwijzingen in de kleur rood. Dat gaat in dit geval op voor de welbekende driestreep van Adidas die we aan de bovenkant van de sokken vinden. Het Ajax thuistenue 2018-2019 is voorzien van de zogenaamde Climalite technologie. Dit moet zorgen voor meer verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Het doel daarvan is duidelijk: betere prestaties voor de gebruiker.

Ajax thuisshirt 2018-2019

Ajax thuisshirt kopen?

Wie er volgend seizoen allemaal in het Ajax thuisshirt 2018-2019 zullen spelen is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Er wordt namelijk volop gespeculeerd over de toekomst van spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, terwijl Justin Kluivert de overstap heeft gemaakt naar AS Roma. De meeste Ajax-fans zullen dan ook hopen dat de jonge publiekslievelingen ook na de zomerstop nog in het Ajax shirt te zien zullen zijn. Om de landstitel te veroveren moet Ajax kunnen rekenen op de sterkst mogelijke selectie. Voor de trouwe supporters hebben we bij Voetbalshirtskoning in elk geval een ijzersterke selectie aan Ajax fanshirts in huis. Deze collectie bestaat uit zowel thuisshirts als uitshirts voor zowel kids als volwassenen. Bovendien kunnen de Ajax shirts worden voorzien van shirtbedrukking. Zo loop jij binnenkort met jouw eigen naam en favoriete rugnummer rond. Of kies je natuurlijk kiezen voor de naam en het nummer van één van de jonge Amsterdamse supersterren. Juich Ajax naar het kampioenschap én de Champions League-groepsfase in het Ajax thuisshirt 2018-2019.

Klantbeoordeling 8.7

11581 beoordelingen