Blog

 1. Miedema Shirt

  Miedema Shirt

  We staan er misschien niet helemaal bij stil, maar over iets meer dan een maand begint alweer het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. En als het aan ons ligt wordt Vivianne Miedema daar de sterspeelster van het toernooi. Al zal ze daar ook alles aan doen, want wat maakt de spits van de Oranje Leeuwinnen dit seizoen grootse indruk.

  Lees meer...
 2. Martens Shirt

  Martens Shirt

  Het is weer genieten bij het Nederlands Elftal. Terwijl het herenelftal met spelers als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong in het Oranje shirt weer reden tot hoop biedt, is dat bij de vrouwen net zo het geval. En bij de dames denken we al snel aan namen als Vivianne Miedema en Lieke Martens die in hetzelfde Oranje-shirt indruk maken. En met die twee hebben we het meteen over de beste speelsters van de wereld.

  Lees meer...
 3. Van de Sanden Shirt

  Van de Sanden Shirt

  Shanice van de Sanden is misschien wel de grootste sfeermaker bij het Oranje dameselftal en kan ook nog eens een aardig balletje trappen. De 26-jarige aanvalster maakt in het Oranje shirt indruk met haar snelheid en vaak haarscherpe voorzetten. En dat heeft het Nederlands Elftal al flink wat belangrijke doelpunten opgeleverd.

  Lees meer...
 4. Groenen Shirt

  Groenen Shirt

  Jackie Groenen is op 24-jarige leeftijd uitgegroeid tot één van de bepalende spelers in het Oranje dameselftal en dat betekent dat ze tijdens het aankomende WK 2019 in Frankrijk een flinke verantwoordelijkheid. Samen met andere dragende speelsters als Martens en Miedema moet ze de Oranje Leeuwinnen op het sleeptouwen nemen.

  Lees meer...
 5. Top 10 Lelijkste Voetbalshirts

  Top 10 lelijkste voetbalshirts ooit

  We doen het liever niet, maar we kunnen er niet omheen als we het over voetbalshirts hebben: lelijke shirts. Want hoewel er natuurlijk oneindig veel voetbalshirts zijn, kan datzelfde worden gezegd over lelijke voetbalshirts.

  Waar we het dan over hebben? Nee, niet over lelijke voetbalshirts omdat het toevallig over een shirt van een rivaal gaat, maar puur gekeken naar het design van de shirts. We hebben er 10 voor je uitgezocht en ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: ze zijn foeilelijk!

  Lees meer...
 6. Barcelona Thuisshirt 2016-2017

  Barcelona Thuisshirt 2016-2017

  Het nieuwste Barcelona shirt 2016-2017 is door de Catalaanse club en shirtsponsor Nike onder veel internationale aandacht gelanceerd. De huidige kampioen van de Primera División zal haar wedstrijden van het aankomende seizoen in het bijzondere voetbalshirt spelen. La Liga, de Copa del Rey, de Champions League, de Europese Supercup en het WK voor clubteams zullen elk als decor gelden om het nieuwe Barça shirt onder de aandacht te brengen van de vele miljoenen fans die de club rijk is. De club heeft er voor het komende seizoen voor gekozen om weer terug te gaan naar de wortels. Hiermee wordt na één seizoen alweer afgestapt van de horizontale strepen, zoals die in het Barcelona shirt van 2015-2016 zichtbaar waren. De Catalanen gaan weer terug naar de verticale strepen en deze beslissing is onder luid gejuich van de eigen aanhang ontvangen. De designers van het shirt hebben zich in aanloop naar het nieuwe seizoen laten inspireren door één van de meest legendarische shirts uit de rijke clubgeschiedenis. Als liefhebber van voetbal én voetbalshirts besteden we vandaag daarom graag aandacht aan het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2016-2017.

  Lees meer...
 7. De 10 beste Nederlandse voetballers ooit

  Na een derde plek op het WK hebben we toch maar eens laten zien waar we zo goed in zijn. Het Nederlands elftal is weer helemaal actueel gezien alle discussies over de slechte prestaties onder leiding van bondscoach Guus Hiddink. Hoewel de selectie grotendeels hetzelfde is gebleven lijkt er niets meer over van de flair van het Nederlands elftal van het afgelopen WK. Discussies over opgestelde spelers, tactische onderdelen, en het selectiebeleid doen ons steeds meer vergeten dat Oranje geweldige spelers en een complete voetbalschool heeft voortgebracht. Maar welke Oranje spelers waren nu de allerbeste? Vandaag gaan we hier op in met een lijst van de beste Nederlandse voetballers ooit.

  Lees meer...
 8. Hoeveel verdient Messi? Duizelingwekkend veel!

  Hoeveel verdient Messi

  Dat er een hoop geld in het voetbal omgaat, dat weten we allemaal. Niet zo gek ook dat voetbalshirts enorm prijzig zijn, net als een kaartje voor een voetbalwedstrijd. Als je een beetje kunt ballen, haal je daar meer salaris mee op dat zo’n beetje elke andere baan. Toch zijn er een aantal uitzonderlijke gevallen in de voetbalwereld zoals Leo Messi en Cristiano Ronaldo. En dat betekent ook weer enorme salarissen.

  Lees meer...
 9. Messi vs. Ronaldo: wie is nu echt de GOAT?

  Messi vs. Ronaldo

  Het is een verhitte discussie die al jaren aanhoudt, maar wel gelijk één van de meest vermakelijke discussies uit de voetbalgeschiedenis: die van Messi vs. Ronaldo. Dat beide spelers ook nog talloze keren tegenover elkaar stonden bij hun clubs Barcelona en Real Madrid wakkerde de discussie nog meer aan en met de Ballon d’Or-uitreikingen werd daar nog een stapje bovenop gedaan. Een vrij recent fenomeen aan de discussie is de verwijzing naar de GOAT: oftewel the Greatest Of All Time.

  Lees meer...
 10. Top 10 Mooiste Voetbalshirts

  Top 10 mooiste voetbalshirts ooit

  Bij Voetbalshirtskoning.nl zijn we liefhebber van alles wat met voetbal merchandising te maken heeft. Toch hebben de voetbalshirts zelf een speciaal plekje in ons hart en daarom vinden we het de hoogste tijd voor een top 10 mooiste voetbalshirts. Daarbij kijken we zowel naar moderne als klassieke voetbalshirts, want sommige shirts uit de jaren ‘70 zouden ook vandaag de dag niet misstaan. Van retro tot modern: dit zijn wat ons betreft de 10 mooiste voetbalshirts die we ooit op een voetbalveld hebben gezien:

  Lees meer...

Producten 1-10 van 185

Pagina
Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.8

12201 beoordelingen