Blog

 1. Top 10 Lelijkste Voetbalshirts

  Top 10 lelijkste voetbalshirts ooit

  We doen het liever niet, maar we kunnen er niet omheen als we het over voetbalshirts hebben: lelijke shirts. Want hoewel er natuurlijk oneindig veel voetbalshirts zijn, kan datzelfde worden gezegd over lelijke voetbalshirts.

  Waar we het dan over hebben? Nee, niet over lelijke voetbalshirts omdat het toevallig over een shirt van een rivaal gaat, maar puur gekeken naar het design van de shirts. We hebben er 10 voor je uitgezocht en ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: ze zijn foeilelijk!

  Lees meer...
 2. Barcelona Thuisshirt 2016-2017

  Barcelona Thuisshirt 2016-2017

  Het nieuwste Barcelona shirt 2016-2017 is door de Catalaanse club en shirtsponsor Nike onder veel internationale aandacht gelanceerd. De huidige kampioen van de Primera División zal haar wedstrijden van het aankomende seizoen in het bijzondere voetbalshirt spelen. La Liga, de Copa del Rey, de Champions League, de Europese Supercup en het WK voor clubteams zullen elk als decor gelden om het nieuwe Barça shirt onder de aandacht te brengen van de vele miljoenen fans die de club rijk is. De club heeft er voor het komende seizoen voor gekozen om weer terug te gaan naar de wortels. Hiermee wordt na één seizoen alweer afgestapt van de horizontale strepen, zoals die in het Barcelona shirt van 2015-2016 zichtbaar waren. De Catalanen gaan weer terug naar de verticale strepen en deze beslissing is onder luid gejuich van de eigen aanhang ontvangen. De designers van het shirt hebben zich in aanloop naar het nieuwe seizoen laten inspireren door één van de meest legendarische shirts uit de rijke clubgeschiedenis. Als liefhebber van voetbal én voetbalshirts besteden we vandaag daarom graag aandacht aan het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2016-2017.

  Lees meer...
 3. De 10 beste Nederlandse voetballers ooit

  Na een derde plek op het WK hebben we toch maar eens laten zien waar we zo goed in zijn. Het Nederlands elftal is weer helemaal actueel gezien alle discussies over de slechte prestaties onder leiding van bondscoach Guus Hiddink. Hoewel de selectie grotendeels hetzelfde is gebleven lijkt er niets meer over van de flair van het Nederlands elftal van het afgelopen WK. Discussies over opgestelde spelers, tactische onderdelen, en het selectiebeleid doen ons steeds meer vergeten dat Oranje geweldige spelers en een complete voetbalschool heeft voortgebracht. Maar welke Oranje spelers waren nu de allerbeste? Vandaag gaan we hier op in met een lijst van de beste Nederlandse voetballers ooit.

  Lees meer...
 4. Hoeveel verdient Messi? Duizelingwekkend veel!

  Hoeveel verdient Messi

  Dat er een hoop geld in het voetbal omgaat, dat weten we allemaal. Niet zo gek ook dat voetbalshirts enorm prijzig zijn, net als een kaartje voor een voetbalwedstrijd. Als je een beetje kunt ballen, haal je daar meer salaris mee op dat zo’n beetje elke andere baan. Toch zijn er een aantal uitzonderlijke gevallen in de voetbalwereld zoals Leo Messi en Cristiano Ronaldo. En dat betekent ook weer enorme salarissen.

  Lees meer...
 5. Messi vs. Ronaldo: wie is nu echt de GOAT?

  Messi vs. Ronaldo

  Het is een verhitte discussie die al jaren aanhoudt, maar wel gelijk één van de meest vermakelijke discussies uit de voetbalgeschiedenis: die van Messi vs. Ronaldo. Dat beide spelers ook nog talloze keren tegenover elkaar stonden bij hun clubs Barcelona en Real Madrid wakkerde de discussie nog meer aan en met de Ballon d’Or-uitreikingen werd daar nog een stapje bovenop gedaan. Een vrij recent fenomeen aan de discussie is de verwijzing naar de GOAT: oftewel the Greatest Of All Time.

  Lees meer...
 6. Top 10 Mooiste Voetbalshirts

  Top 10 mooiste voetbalshirts ooit

  Bij Voetbalshirtskoning.nl zijn we liefhebber van alles wat met voetbal merchandising te maken heeft. Toch hebben de voetbalshirts zelf een speciaal plekje in ons hart en daarom vinden we het de hoogste tijd voor een top 10 mooiste voetbalshirts. Daarbij kijken we zowel naar moderne als klassieke voetbalshirts, want sommige shirts uit de jaren ‘70 zouden ook vandaag de dag niet misstaan. Van retro tot modern: dit zijn wat ons betreft de 10 mooiste voetbalshirts die we ooit op een voetbalveld hebben gezien:

  Lees meer...
 7. WK vrouwen voetbal 2019: alles wat je erover moet weten

  WK vrouwen voetbal 2019 Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar we kunnen niet wachten tot het begin juni is. Dan zijn niet alleen de temperaturen een stuk hoger, maar begint ook het WK voetbal voor vrouwen. En met het EK-succes in eigen land heeft heel Nederland het volste vertrouwen in de dames. Zal het ze lukken? Europees én wereldkampioen? Lees meer...
 8. Nederlands Elftal Shirt Memphis Depay

  Nederlands Elftal shirt 2018 2019

  Met Oranje gaat het de laatste tijd alweer een stuk beter en dat komt onder meer als het het Nederlands Elftal shirt van Memphis Depay zien voorbijkomen. Net als andere bepalende spelers zoals Frenkie de Jong of Matthijs de Ligt geldt dat Memphis Depay internationaal indruk maakt. Dat doet het wekelijks in het voetbalshirt van Olympique Lyon. Daar scoort de aanvaller doelpunt na doelpunt en geeft hij de ene na de andere assist. Bij Oranje wordt hetzelfde van hem verwacht en allemaal met één einddoel: kwalificatie voor het EK 2020.

  Lees meer...
 9. Nederlands Elftal Shirt De Ligt

  Nederlands Elftal Shirt De Ligt

  Op 12 december zou er weer een nieuw lichtpuntje zijn voor het Nederlands voetbal en dus ook het Nederlands Elftal shirt. Ajax-captain en Oranje-verdediger Matthijs de Ligt zou gekozen worden tot de Golden Boy van 2018. En da’s een flinke eer als je je bedenkt dat De Ligt pas de tweede Nederlandse speler is die is gekozen tot Golden Boy. Alleen Rafael van der Vaart deed hem dat in 2003 na. Dat ook Justin Kluivert tot de genomineerden behoorde, zorgt er alleen maar voor dat we nog meer hoop krijgen in het Nederlands Elftal. En dat het voetbalshirt van Oranje schitterend als vanouds.

  Lees meer...
 10. Nederlands Elftal Shirt Frenkie de Jong

  Nederlands Elftal shirt Frenkie de Jong

  Het Nederlands Elftal shirt dat gedragen wordt door een speler als Frenkie de Jong staat symbool voor nieuwe hoop. Want wat hebben we een paar jaar lijdzaam moeten toekijken hoe Oranje twee grote eindtoernooien achter elkaar misliep. De weg omhoog lijkt weer te zijn gevonden en dat komt voor een groot deel door de stormachtige ontwikkeling van Frenkie de Jong. De sierlijke speler van Ajax is misschien wel het meest typerende product uit de Nederlandse voetbalschool. Wat genieten we ervan om Frenkie de Jong te zien schitteren in het Nederlands Elftal shirt.

  Lees meer...

Producten 1-10 van 181

Pagina
Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.7

11840 beoordelingen